Konferensen som ska hjälpa dig bli en bättre ledare

Personal & Chef-mässan ger dig två dagar med kompetensutveckling, kunskap och inspiration.

Annons

21–22 februari får alla chefer möjlighet att få veta mer om de senaste trenderna inom ledarskap, se hur andra arbetar med att utveckla sitt ledarskap och mycket mer. Då anordnas nämligen Personal & Chef-mässan på Kistamässan.

De två dagarna är fyllda med seminarier som tar upp ledarskap ur en mängd olika vinklar. Här ska bland annat Per Holknekt, grundare av Odd Molly och ytterligare ett 30-tal bolag, att berätta om sina succéer och motgångar och vad de har lärt honom som ledare och människa.

I ett annat seminarium kommer Dag Lotsander att tala om vad han sig lärt sig om Toyotas ledarskapsfilosofi Lean under de 20 år han arbetade på företaget som försäljningschef och marknadsdirektör. Han kommer att gå in på hur Lean kan förbättra en verksamhet genom att involvera och engagera medarbetarna i verksamhetens alla led.

För de som känner sig obekväma när de ska tala inför andra så har skådepelaren Stefan Sauk och Jan Marcusson, professor vid Linköpings universitet, en del tips att komma med. I deras föredrag ska de till exempel ta upp vad scenskräck faktiskt är och vilka mekanismerna är som får oss att reagera som vi gör. Du får också veta hur du kan förbättra din självkänsla och hur du psykologiskt kan förbereda dig för ett bättre framförande.

Ulrika Jonsson. affärsutvecklare på Microsoft, ska berätta mer om hur ett bra ledarskap kan se ut i en digital organisation. Det handlar bland anat om hur man ska leda på distans och vikten av att tydliggöra arbetsuppgifter samt att kunna mäta prestation.

Det var bara ett litet urval över alla de seminarier som kommer att hållas på Personal & Chef-mässan, hela listan hittar du här. I själva mässområdet kommer ni att hitta utställare som Cornerstone, CGI, Hogia och Visma.