Konsultchef till Meritmind, Linköping

Meritmind

Linköping / Konsultchef / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-04-13

null

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Meritmind står inför fortsatt tillväxt och vi behöver ytterligare förstärkning i vår organisation. Till vårt Linköpingskontor söker vi en engagerad konsultchef som drivs av att bygga nätverk, sälja och nå resultat. Tillsammans med kollegorna i gruppen ansvarar du för att matcha konsultuppdrag med rätt konsult, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Du har fullt personalansvar för en grupp konsulter.

Meritmind är ett entreprenörsdrivet och prisbelönt tillväxtföretag. Vi hoppas att du vill bli en av oss och bidra till vår fortsatta framgång!

Som konsultchef arbetar du bland annat med:

  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
  • Att driva och utveckla affären framåt
  • Att bygga nätverk med kunder och kandidater
  • Rekrytering av egen personal

Kvalifikationer och erfarenhet
För att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder och konsulter till framgång ser vi gärna att du har en akademisk utbildning samt förståelse för ekonomiområdet. Du har med fördel erfarenhet av tjänsteförsäljning samt har god systemvana. Självklart kommunicerar du obehindrat i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstå komplexa bolagssammanhang. Du är mycket intresserad av försäljning och av att göra affärer. Som person är du trygg i dig själv och har en hög energinivå. Du har en förmåga att arbeta utifrån givna processer men för att trivas i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och i rollen får du en stor portion frihet under ansvar.

Vad erbjuder vi?
Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Linköping och du kommer att ingå i ett team med tydliga tillväxtmål. Våra relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! Här har vi högt i tak och vi är ambitiösa kollegor som värnar om varandra. På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och vi blandar arbetet med träning, sociala aktiviteter och innehållsrika konferenser. Det utöver flexibla arbetstider och fördelaktiga förmåner.

Placeringsort: Linköping

Om Meritmind
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 53 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.