Konsulter inom redovisning till Meritmind, Göteborg

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-08

Till flera av våra kunder i Göteborg söker vi dig som är redovisningsekonom och intresserad av uppdrag som ekonomikonsult, som anställd eller som associerad konsult via Meritmind.

Till en av våra kunder, ett stort internationellt och välrenommerat bolag i Göteborg, söker vi dig som är redovisningschef/-specialist. Här är det viktigt att du är välbekant med IRFS. Det är ett föräldravikariat med start omgående och pågår i ett år (eventuellt möjligt med start i augusti). Semester i sommar är möjligt.

Vi söker också dig som känner dig mer hemma i en roll som kvalificerad redovisningsekonom och vill axla en roll på större ekonomiavdelningar. Är du intresserad av deltidsuppdrag inom redovisning finns den möjligheten hos en av våra kunder i Boråsområdet.

Som konsult på Meritmind erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Skatt och moms
  • Årsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller på en större ekonomiavdelning. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och bidra till våra kunders utveckling och framgång. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, gärna SAP, och du har väldigt goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta affärsnära, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, “Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till “Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till “Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Eva Leinemar på 070-824 12 20 eller eva.leinemar@meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Observera att det endast är möjligt att bifoga ett dokument.

Välkommen med din ansökan!

Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, Accounting manager, Head accountant, FP&A, Controller, Financial manager, Finance manager, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, jr. Redovisningsekonom, redovisare, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, redovisningsspecialist, finansiell controller

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.