Konsultuppdrag som Business Controller med möjlighet till anställning

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-20

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en Business Controller till ett företag i norra Stockholm. Du ingår i ett team och rapporterar till en Controllerchef.
Du kommer att arbeta med analys, uppföljning och prognoser. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom företaget och arbeta nära verksamheten och dina affärsområden.
Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag, där du först är anställd av Invici för att sedan övergå i en anställning hos kunden.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna revisionsbakgrund och har arbetat något eller några år som controller. Du är analytisk och proaktiv och trivs med att driva ditt eget arbete. Du har god social förmåga och för att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att skapa relationer då du kommer att ha mycket kontakter inom företaget.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Katarina Rydell 073-058 22 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis konsultprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.