Kund inom friskvårdsbranschen söker redovisningskonsult, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisning / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Är du en metodisk, självgående och ansvarsfull person som drivs av att arbeta mot mål och att få vara en del av ett framgångsrikt team? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Redovisningsekonom hos Meritmind vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär rollen som Redovisningsekonom?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att hjälpa kunder med löpande redovisning, deklarationer och bokslut och hantera ett brett spektra av ekonomiska frågor tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att arbeta med löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, moms och skatter samt deklarationer både för AB och HB och enskilda firmor. Som Redovisningsekonom tillhör du ekonomiavdelningen och rapporterar till ekonomichefen. Du kommer att arbeta i trevliga, ljusa och charmiga lokaler i Bromma, nära Sundbyberg.

I jobbet ingår till exempel att

* hjälpa till med bokslut
* ge stöd i redovisningsfrågor
* göra kontoavstämningar
* skriva rapporter
* arbeta med leverantörsreskontra
* göra momsdeklarationer
* hantera, skapa och skicka fakturor.

Vem söker vi?

Till rollen som Redovisningsekonom söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och ambitiös person som motiveras av att arbeta mot mål och att få vara en del av ett framgångsrikt team. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av bokföring, redovisning och bokslut och att arbeta i Office-paketet, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har en akademisk utbildning inom ekonomi och redovisning, har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning och är van att arbeta i Visma eller Fortnox.

Det är meriterande om du

* har arbetat med liknande uppgifter tidigare

* har tidigare erfarenheter av affärssystems byte

* Akademisk examen

 

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 78 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.