Kunnig Redovisningsekonom till Assemblin, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisningsekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-01-11

null

Till ekonomiavdelningen på Assemblin söker vi nu en kunnig redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 11 personer och arbeta nära ekonomichefen. Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla sin kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige och även med systerbolagen.

Ansvarsområden som redovisningsekonom:

  • Ansvara för månads- och årsbokslut
  • Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
  • Löpande redovisning
  • Projektredovisning
  • Anläggningsregister
  • Moms
  • Inter-Company avstämningar
  • Myndighetsrapportering, statistik
  • Utveckling av rutiner och processer
  • Samarbete med löneavdelningen och controllers

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har 3–5 års erfarenhet av redovisning. Erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är meriterande. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.

Personliga egenskaper
Som Redovisningsekonom på Assemblin behöver du ha kvalitet och service i fokus, vara drivande och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och att stötta och dela med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete.  Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Placeringsort: Västberga

Om Assemblin
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är 8,9 miljarder SEK och cirka 5 700 medarbetare på över 100 orter i Norden. Vi finns vi där du är. För dig.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 45 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.