Kvalificerad redovisningsekonom till Heimstaden i Malmö

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Heimstaden är ett av Nordens ledande bostadsfastighetsbolag. Koncernen äger, förädlar, utvecklar och förvaltar bostäder i Sverige och Danmark. I Sverige är verksamheten och fastighetsportföljen uppdelad i fyra geografiska områden; Norr, Mitt, Sydöst och Skåne, med en stark lokal närvaro. Heimstaden har ca 20 400 lägenheter och ett fastighetsvärde om ca 27,8 mdkr. Heimstadens preferensaktie är noterad på Nasdaq First North Premier och obligation på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret är placerat i Malmö. För mer information se www.heimstaden.com

Efter lyckade förvärv och tillväxt samt för att möta den fortsatta expansionen stärker Heimstaden organisationen med en kvalificerad redovisningsekonom. Är det du? Är du genuint intresserad av redovisning och vill du arbeta i en bred och betydelsefull roll där du får möjlighet att vara del av en kunnig och professionell redovisningsavdelning? Du rapporterar till och arbetar nära ekonomichefen.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete hos en trygg och framgångsrik arbetsgivare med en offensiv inställning till tillväxt och lönsamhet. Givet din kompetens och ditt intresse erbjuds goda möjligheter att påverka såväl utformning som utveckling av rollen.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du ansvarar för färdigställande och granskning av kvartals- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer för ett antal bolag inom koncernen. Du arbetar med integrering av förvärvade bolag och är behjälplig i det löpande arbetet och stöttar med löpande bokföring, moms- och skattefrågor. Du deltar i budgetarbetet samt arbetar tillsammans med gruppen för kontinuerlig utveckling och förbättring av arbetssätt och processer.

Bakgrund och person

Du har en civilekonomexamen eller motsvarande och ca 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna med en bakgrund inom revision. Du har god vana av affärssystem och goda kunskaper i Excel.

Du är trygg i dig själv och arbetar på ett ansvarsfullt, självständigt och drivande sätt för att leverera resultat. Du är en engagerande och kommunikativ lagspelare med god problemlösningsförmåga som prestigelöst tar dig an ditt arbete, har styr på såväl detalj som helhet och som trivs med en föränderlig arbetsdag. Du uppskattar en arbetsplats med stor trivsel och glädje där det är högt i tak och där det finns utrymme att ta initiativ.

Ansökan

Visst vill du vara med på och del av Heimstadens fortsatta utveckling? Tveka inte utan sök tjänsten snarast, vi arbetar med löpande urval. I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med SJR in Scandinavia AB – har du frågor om rollen eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-665 51 02.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.