– Ledare med stort engagemang och affärsfokus.

Annons

Stepstone

Arjeplog | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-30

Hako Ground and Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden för maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Vi söker dig som vill driva affärsområdet städ och ansvara för den fortsatta utvecklingen på marknaden. Hakos framgångskoncept är kvalitativa maskiner med ett helhetserbjudande inklusive personlig service, utbildning för personal mm. För att fortsätta utvecklingen söker vi nu en driven affärsinriktad ledare som brinner för att utveckla såväl organisation som affärskoncept på ett både operativt och strategiskt sätt.

Affärsområdeschefens uppgift är att genom ett aktivt ledarskap i kombination med starkt marknads- och kundfokus driva utvecklingen av försäljningen och konceptualiseringen av städmaskiner. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Din lokalisering är flexibel med fördel i området kring Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Malmö eller vid huvudkontoret i Halmstad.

Städmaskinsaffären drivs främst genom säljare som är geografiskt spridda från Stockholm-Malmö samt återförsäljare. Affärsområdeschefen är direkt ansvarig för försäljningsorganisationen och har fullt resultatansvar för affärsområdet. Den viktigaste uppgiften för affärsområdeschefen blir att utveckla kunderbjudanden och koncept för att möta framtidens förväntningar samtidigt som att operativt coacha och leda organisationen. Affärsomårdet omsätter idag ca 100MSEK och Hako ser framför sig en stark tillväxt de kommande åren.

För att lyckas som affärsområdeschef krävs att du ser möjligheter, är lyhörd och har en stark drivkraft att utveckla och skapa resultat. Som affärsområdeschef är det viktigt att du är kreativ, nytänkande och duktig på att kommunicera såväl internt som externt. Du är en självgående ledare som drivs att leda affärer och personer. Du besitter en naturlig pondus och är duktig på att inspirera och engagera.

Vi tror att du har erfarenhet som säljledare och ett stort intresse för att driva och utveckla såväl marknad som människor. Önskvärt är att du har en bred bakgrund inom försäljning gärna med erfarenhet från maskinbranschen och besitter ett tekniskt intresse. Har du erfarenhet från affärer som innefattar service är det också meriterande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast, dock senast den 29 oktober via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-12444). Vid frågor kontakta Mercuri Urvals konsult Jonas Karlberg på 070-949 68 09.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.