LF Affärsservice i Kristianstad söker redovisningsansvarig

Annons

Meritmind

Kristianstad / Redovisningsansvarig / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-07-26

null

LF Affärsservice Sydost AB är inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som är en engagerad och erfaren Redovisningsansvarig, med viljan och förmågan att alltid leverera på topp!

Ansvarsområden som redovisningsansvarig
Som Redovisningsansvarig kommer du ansvara för och utföra arbete inom processerna redovisning, rapportering och backoffice/kapitalförvaltning. Du kommer att vara ansvarig för att uppfylla gemensamma mål satta för teamet avseende kvalitet, effektivisering och annat förbättringsarbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom processerna är exempelvis löpande redovisning, bokslutsarbete, rapportering (intern och extern), koncernredovisning, underhåll av förmånsregister och kapitalförvaltning.

Kvalifikationer och erfarenhet
För att bli framgångsrik i rollen som Redovisningsansvarig krävs det att du har mycket goda kunskaper i redovisning och bokslut. Har du tidigare arbetat i en Shared Serviceorganisation är det en stor fördel. Ytterligare en fördel är om du har kunskaper i försäkringsekonomi eller fastighetsekonomi. God förståelse för ekonomiprocesser är också nödvändigt samt erfarenhet av större affärs- och ekonomisystem, med fördel Hogia samt Mercur Business Control. Du som söker är utbildad civilekonom eller motsvarande med minst 7 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

Personliga egenskaper
Du besitter förmågan att arbeta både självständigt och i team med ett stort engagemang. Vidare är du driven, har en hög servicenivå och ser till att leverera på utsatt tid. Du har en positiv inställning, är flexibel och öppen för förbättringar. Vidare har du stor systemerfarenhet och vid intresse finns det stora möjligheter att få driva dessa frågor.

Placeringsort: Kristianstad

Om LF Affärsservice
LF Affärsservice Sydost AB är ett kompetenscenter som ägs av och levererar tjänster till ett flertal Länsförsäkringsbolag inom områdena ekonomi, IT och telefoni. Vi befinner oss i en spännande fas med stor utvecklingspotential.

Bolaget har sitt säte i Kristianstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 44 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.