Lönekonsult till Kungsholmen

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Har du erfarenhet av lönearbete och har ett intresse för moderna arbetssätt? Vi söker nu dig som vill arbeta som lönekonsult till affärsområdet Payroll till vårt kontor på Kungsholmen!

Som lönekonsult hos oss har du helhetsansvaret för dina kunder gällande leveransen av deras lönehantering. Det innebär att du hanterar vissa delar själv och samarbetar tätt med verksamheten i Rumänien. Du deltar i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen. Hos oss får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service!

Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi i teamet arbetar alla med lön och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss är Payroll kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde.

Du blir en del av ett team med hög kompetens och engagemang där vi drivs av att vilja göra något bra tillsammans. Kunderna är många och olika, både svenska och internationella, vilket gör att vi får variation och lär oss nytt. Vi har också en egen utbildningsakademi för vår kontinuerliga kompetensutveckling. Som lönekonsult hos oss har du även möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult.

Dina Arbetsuppgifter:

  • Ha löpande dialog och kundansvar för dina kunder.
  • Ansvara och operativt genomföra lönekörningen för de kunder du ansvara för.
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag
  • Lösa uppkomna problem och frågeställningar som kommer från kund samt deras anställda.
  • Delta i driftsmöte med kund
  • Delta vid implementering/utförande av företagets processer och strategier
  • Aktivt arbeta för effektiviseringar och proaktivitet

Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor på Kungsholmen men kommer vid tillfällen även befinna dig på plats ute hos kunden för att kunna bidra med rådgivning och säkerställa goda relationer.

Vem är du?
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och erfarenhet av lönehantering, meriterande är erfarenhet av systemen Agda och Hogia. Du har även kunskap om interna processer och interna rutiner samt lagstiftning inom aktuellt område. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system, som tycker om att samarbeta och leda team. Du som gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och som är van vid att ha kunden i fokus. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.