Manager Shared Service Center till Scandic Hotels, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisningschef / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-07-06

null

Vill du arbeta på ett företag där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus? Är du intresserad av att arbeta som Manager för Shared Service Center på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels? Tycker du om  att jobba med förändringsarbete och utveckling? Som Manager kommer du att ansvara för ekonomiprocesserna Accounts Payable, Accounts Receivble och lön med en stor personalgrupp om 40 personer, varav 3 gruppchefer. Din arbetsplats är centralt belägen vid Sveaplan och du rapporterar till Finansdirektör Sverige.

Arbetsuppgifter som Manager Shared Service Center:

  • Leda och prioritera arbetsuppgifterna inom teamet
  • Effektivisera och kvalitetssäkra processerna inom Shared Service Center
  • Kommunicera löpande med interna funktioner inom Scandic Hotels Group för att lösa dagliga frågor såväl som större redovisnings- och policyfrågor
  • Delta och aktivt driva olika projekt som t ex implementering av nytt ekonomisystem, gemensam kontoplan med de övriga länderna inom Scandic Hotels Group
  • Personalansvar för 3 gruppchefer med respektive team
  • Ledningsgrupp

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har ca 10 års erfarenhet av redovisning och dokumenterad ledarskapsbakgrund. Du har erfarenhet av process- och systemorienterat förbättringsarbete och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Lämplig bakgrund för denna roll kan vara tidigare erfarenhet som ekonomichef på ett mindre företag, från revision eller som chef inom Shared Service Center.

Personliga egenskaper
Rollen som Manager präglas mycket av att driva förändring och att utveckla gruppen och funktionen. Ditt ledarskap grundar sig i ett uppmuntrande och coachande förhållningssätt och du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta. Du trivs i ett företagsklimat som förändras och utvecklas och du inspireras av att leda ditt team. Som ledare skapar du engagemang samtidigt som du visar självtillit och stabilitet. Du tillför energi och bidrar med ett nyskapande tänk och du har en drivkraft i att förbättra, förenkla och effektivisera.

Placeringsort: Stockholm


Om Scandic Hotels Group
Scandic är det största hotellföretaget i Norden med mer än 280 hotell i drift och under utveckling på över 130 destinationer. Scandic är ledande när det kommer till att integrera hållbarhet inom alla områden och dess prisbelönta koncept inom tillgänglighet säkerställer att Scandic är till för alla. Väl omtyckt av gäster och medarbetare är Scandic Friends Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen och företaget en av de mest attraktiva arbetsgivarna i regionen. Scandic är noterat på Nasdaq Stockholm.
www.scandichotelsgroup.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.