Marknadsanalytiker till Skruf Snus

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-22

Till Skruf Snus AB söker vi nu en marknadsanalytiker med kategoriansvar för den svenska marknaden med placering i centrala Stockholm. Skruf Snus AB har sedan hösten 2003 tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska marknaden under varumärkena skruf, Knox och Smålands Brukssnus ingår i världens fjärde största tobakskoncern, Imperial Tobacco Group (ITG). Denna tjänst är perfekt för dig som är i början av din karriär, är analytiskt lagd och vill bli en del av ett växande företag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som ska tillsättas snarast. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsanalytiker / Category Analyst blir du en del av den svenska marknadsavdelningen och driver kategoriprojekt både internt och i samarbete med kund. Du kommer arbeta mot kort- och långsiktiga mål som volym, marknadsandel, varumärkeskännedom och distribution.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

  • Följa upp interna KPI:er på kund-/kanalnivå med extern och intern data
  • Ta fram underlag för målsättningar på kanalnivå inom områden som: Distribution, Synbarhet och Aktivering
  • Sammanställa och distribuera marknadsinformation till övriga organisationen
  • Utveckla datadrivet införsäljningsmaterial för Key Account- och Försäljningsavdelningen
  • Driva kategoriprojekt i samarbete med utvalda kunder
  • Space management på butiks-/kundnivå (planogram)
  • Stötta organisationen med ad-hoc analyser av marknadsdata

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är en driven analytiker i början av din karriär. Du har förmodligen en högskoleutbildning inom ekonomi samt eventuellt 1-2 års arbetslivserfarenhet inom marknadsanalys eller liknande. Du är en van användare av Excel samt har grundläggande kunskaper inom PowerPoint. En god analytisk och kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper, då du kommer ha löpande kontakt med olika delar av organisationen för att stötta dem med analyser och rekommendationer inom respektive område. Rollen förutsätter mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tidigare arbete inom FMCG är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person som sporras av att vara en del av ett växande företag, där tempot ofta är högt. Vidare är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga och förstår vikten av att vara en del av en helhet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.