Med fokus framåt

Vår populära tidning ökar i upplaga och kommer att ges ut hela sju gånger i år istället för de fyra numren vi gav ut förra året. CFOworld.se som för bara två månader sedan fick ett mer lättnavigerat utseende kommer att förbättras ytterligare.

Vi vill också ta ett helhetsgrepp på alla aspekter av CFO-rollen, vilket ibland innefattar ett karriärbyte. Därför presenterar vi nu en karriärsite där kvalificerade jobbannonser kommer att publiceras tillsammans med intressanta karriärartiklar och intervjuer.

Flera nya experter är på väg in och vi kommer att belysa nya områden som exempelvis börs och treasury. Med det sagt kommer vi inte att bli en nyhetskanal utan fortsätta skriva inspirerande och utbildande artiklar för dig som vill ligga i framkant som ekonomichef och CFO.

Under året huserar vi tre konferenser på Grand Hôtel fullspäckade med fantastiska talare som ger dig nya insikter att ta tillbaka till din vardag. Först ut är vårt event ”CFOlive” den 17:e april där du bland annat får lyssna till Per-Olov Östberg, CFO på Xelerated, Gabriel Bennet, CFO på Oriflame och Jyry Hokkanen från Riksbanken som berättar om konjunktursläget och deras undersökning de gjort bland CFO:er.

Med hopp om ett framgångsrikt år önskar jag dig trevlig läsning. Vi ses väl på CFOworlds event?