Med fokus på effektivitet och leverans

Annons

Stepstone

Gävle | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Rollen som Trafikchef innebär att du har det övergripande ansvaret för trafik, fordon, underhåll och teknik. Det innebär att du kommer att arbeta med frågor som rör planering, genomförande och uppföljning av vår trafikleverans samt förvaltning av fordon. Du har ett personalansvar för ett femtontal personer som arbetar inom driftledning, planering och fordonsförvaltning inklusive underhåll. Du ingår som medlem i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Eftersom vi arbetar konstant med att se över rutiner och effektivisera processer inom alla delar av bolaget förväntas du bidra aktivt med din kunskap och kompetens kring frågor som rör bolagets fortsatta utveckling utifrån ett helhetsperspektiv.

Du kommer också att ha täta kontakter med moderbolaget i Norge och även representera Tågkompaniet vid olika typer av externa möten som berör dina ansvarsområden. Rollen är placerad i Gävle och vissa resor ingår i tjänsten både inom Sverige och till Norge.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik, logistik, ekonomi eller har motsvarande förvärvad kompetens. Du har minst 5 års erfarenhet från personalledning. Din personlighet är viktigare än din exakta bakgrund men vi ser det som en självklarhet att du har erfarenhet från roller som inneburit arbete med att utveckla och optimera olika typer av processer samt att leda personal.Du har minst 5 års erfarenhet från personalledning och vi ser gärna att du har erfarenhet från branscher som transportsektorn, industrin eller logistikområdet. Tidigare roller kan ha varit Produktionschef, Logistikchef, Trafikchef, Driftledare mm. Meriterande är frågor som rör persontrafik. Erfarenhet från att arbetat inom ett mindre bolag som ingått i en koncern eller från att ha arbetat mot myndigheter och branschorganisationer är också meriterande. Du är en erfaren ledare som har förmåga att både ta beslut och att få saker gjorda. Du trivs att arbeta nära dina medarbetare och du upplevs av andra som enkel, pålitlig, modig samt personlig. Att du har ett intresse för teknik, effektivitet, ledarskap och resultat tar vi för givet.

Rollen kräver att du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder en ansvarsfull roll i ett företag som präglas av en jordnära och obyråkratisk kultur och du blir en del av ett positivt team. Rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt, och du kommer att arbeta med framåtriktade insatser i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar.

Låter detta intressant! Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12654) senast den 29 november. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval Mats Wärnling på tel. 0709-856363.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.