Med resultatansvar och fortsatt fokus på lönsam tillväxt

Annons

Stepstone

Västerås | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-06

Keycast Kohlswa AB har en tydlig strategisk inriktning att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja sina unika och kundanpassade gjuteriprodukter. Man söker nu en General Manager med ansvar att fortsätta driva en positiv och lönsam tillväxt över tid. Som General Manager ansvarar du för bolagets strategi, mål, budget, organisation och medarbetare. Du rapporterar till koncernens CEO.

Som General Manager är du totalansvarig för verksamheten i Kolsva med fokus på lönsam tillväxt, vilket innebär bl.a. att öka produktiviteten i produktionen, ha daglig kontroll och styrning på försäljning och ekonomi samt att kontinuerligt utveckla verksamheten gällande organisation och medarbetare.

Vi söker dig med en för uppdraget relevant utbildning. Du har en genuin erfarenhet inom produktion från tillverkande industri samt en gedigen dokumenterad ledarerfarenhet. Har du dessutom sälj- eller marknadserfarenhet är det en merit. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som i skrift.

För att lyckas i rollen bedömer vi att du har ett ledarskap som präglas av engagemang, intresse för såväl produktion som affär och ett starkt driv att skapa resultat. Du är lyhörd och är en samarbetsperson med god kommunikativ förmåga samt har pondus att driva igenom förändringar när det krävs. Du har en god logisk/analytisk förmåga där du kan fatta beslut som både utvecklar koncernen och bolagets intresse.

Du får ett stort eget ansvar och en möjlighet att påverka företagets framtid och erbjuds ett utvecklande och spännande jobb i en organisation med god tillväxt och stark framtidstro.

Låter det som en spännande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till www.mercuriurval.se, ref nummer: SE-12499, senast den 5 november. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Matts Lidhagen 019- 19 68 07 och Nicklas Jungander 019-19 68 05.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.