Medarbetare till Trade Finance i Göteborg

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2018-01-10

Här arbetar du in händelsernas centrum, med någon av Trade Finance-produkterna Garanti eller Remburs. Placeringen är i moderna lokaler i hjärtat av Göteborg. I arbetet ingår att du stöttar kunder och kontor via telefon och e-post. Då hantering av avtal är en del av det dagliga arbetet söker vi dig som har intresse av juridik.

Erfarenhet och Personliga egenskaper

I denna roll behöver du vara noggrann och verkligen ha ett öga för detaljer. God samarbetsfråga och att kunna vara självgående är viktigt. Då arbetstempot är högt behöver du vara stresstålig. Det är också viktigt att du vågar ta för dig. På denna arbetsplats arbetar man med ständiga förbättringar, varför det är bra att ha en mental inställning som präglas av Lean.
Du behöver

  • Tala och skriva flytande svenska och engelska
  • Goda kunskaper Microsoft Office-sviten

Meriterande är

  • Tidigare erfarenhet av remburshantering via te.x. spedition
  • Erfarenhet av att arbeta på en Trade Finance-avdelning

Då arbetat innebär kontinuerliga dialoger med kollegor och kunder behöver du ha en väldigt god kommunikativ förmåga, i såväl tal och skrift, både på engelska och svenska.

Om Poolia Bank & Finans

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Vi på Poolia Bank & Finans har en lång erfarenhet av branschen, vilket ger oss ett stort nätverk samt en djup förståelse för den specialistkompetens som oftast krävs. Det gör att vi är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag. Vi kan erbjuda alla typer av jobb inom bank-, finans- och försäkringsbranschen. Från assistent- till specialist- och chefsnivå inom exempelvis finans, treasury, backoffice, inkasso, rådgivning samt kredit- och försäkringshandläggning.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Uppdraget sträcker sig till 2018-08-31 med chans till förlängning.

Urval sker löpande så sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.