Merchandiser sökes med start omgående till Örnsköldsvik

Annons

Stepstone

Örnsköldsvik | Vikariat,Deltid | Sista ansökningsdag: 2017-05-14

Saba Blommor söker nu en vikarie till rollen som merchandiser / utesäljare till Örnsköldsvik. Uppdraget är ett deltidsuppdrag över helgtid med start omgående. Detta är ett bemanningsuppdrag genom vår samarbetspartner Poolia.

Arbetsuppgifter

Vi söker en utesäljare som är Saba´s ansikte utåt och möter både våra kunder och konsumenter i butik. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.