Meritmind söker nu en driven Konsultchef till vårt Göteborgskontor!

Meritmind

Göteborg / Innemedarbetare Meritmind / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-02-21

null

Du kommer till Sveriges ledande ekonomikonsultföretag, med kvalificerade kollegor och där kund alltid är i fokus. Meritmind har stort fokus på att vara våra kunders förstahandsval och satsar därför mycket på att ligga i framkant vad avser tjänster, arbetssätt och innovation.
Till Meritmind Göteborg söker vi nu ytterligare en engagerad konsultchef som har ett genuint intresse för människor och för att göra affärer. Tillsammans med sex kollegor kommer du sitta i nya fina lokaler centralt i Göteborg. Du ansvarar för att matcha/tillsätta konsultuppdrag, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Vi arbetar både med egna konsulter, som du har fullt personalansvar för, såväl som associerade konsulter.

Som konsultchef arbetar du bland annat med:

  • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater
  • Rekrytering av egen personal
  • Personalansvar och personalvård; utvecklingssamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal osv.
  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
  • Att driva och utveckla affären framåt

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som drivs av att hjälpa våra kunder och se affärsmöjligheter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i liknande roll, t.ex. inom bemanning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ekonomiområdet och av att bygga upp nätverk som ger affärsnytta. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Relevant akademisk examen eller annan likvärdig utbildning samt körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och är bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Som konsultchef arbetar du självständigt och resultatfokuserad men utan att tappa känslan för när en kollega behöver din hjälp.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga tillväxtmål där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda. Företaget har korta beslutsvägar, drivna medarbetare och utvecklas utifrån stort kundfokus. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats!

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmindkoncernen:
Meritmindkoncernens gemensamma mission är att hjälpa företag och människor att lyckas inom ekonomiområdet. Vi tror att när både medarbetare och företag får rätt förutsättningar når de framgång och resultatet blir ett hållbart företagande.
Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist med fokus att tillhandahålla kvalificerade interimslösningar och rekrytering av chefer och specialister inom ekonomiområdet.

Efterhand har även andra tjänster utvecklats och Meritminds rådgivningsverksamhet bistår nu också med hjälp inom ekonomistyrning och verksamhetsutveckling.
Meritmindkoncernen består även av Brightby samt Meritmind GmbH i Tyskland. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.

Koncernen har ca 400 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås, samt i Düsseldorf i Tyskland.
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens) och är fortfarande ett tillväxtorienterat bolag. Tillväxten sker med kvalitet, lönsamhet och glädje i fokus och företagskulturen präglas av professionella, resultatinriktade och omtänksamma kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.