Meritmind söker underkonsulter med kommunal erfarenhet

Meritmind

Malmö / Controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-12-14

null

Är du ekonom med erfarenhet av kommunal verksamhet som också är nyfiken på att bli underkonsult?

Vi söker nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom ekonomiområdet. Du kanske tidigare har funderat på att arbeta som underkonsult och har eller vill skaffa ett eget företag, eller så har du inte det men ändå är nyfiken på att höra mer. Vi ser ett ökande behov inom kommunal sektor och söker fler samarbetspartners för framtida samarbeten. Rollen passar dig som är nyfiken, gillar att utvecklas och som vill ha varierande ekonomiroller.

Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har man som konsult?
Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din erfarenhet. Arbetet kan bland annat innehålla controlling, budget- och prognosarbete, bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, konsolidering och löneadministration. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är positioner som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.

Vad behöver jag ha för erfarenhet?
Vi matchar dig mot uppdrag som passar din kompetens men just nu söker vi dig som har erfarenhet av ekonomiarbete inom kommunala verksamheter. En vanlig bakgrund som konsult är att ha arbetat med exempelvis förvaltningar eller budgetering inom kommuner.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?
Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stort fokus på så väl kvalité som effektivitet. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten och stimuleras av att leverera värde till kunden. Vidare har du en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet, samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter. Du förväntas arbeta självständigt, komma med förslag till förbättringar och effektivisera uppföljningen inom ansvarsområdet.

Placeringsort: Malmö med omnejd

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 51 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.