Norsktalande bedrägerihandläggare till storbank

Annons

Stepstone

Solna | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-10

SW söker för kunds räkning en norsktalande konsult till bankens kundcenter. Uppdraget är på ett år med ambitionen att sedan gå över till banken för anställning.

Arbetsbeskrivning
I din roll kommer du att arbeta med kvalificerade utredningar kring olika typer av kortbedrägerier och okända eller felaktiga kortköp. Du arbetar självständigt med flera parallella ärenden av olika karaktär, vilket ger dig en utmanande och varierande arbetsdag. I tjänsten har du daglig kontakt med bankens kunder samt andra internationella banker, både via mail och via telefon.

Du kommer att ingå i ett nordiskt team och avdelningen arbetar tillsammans mot bankens privat- och företagskunder i respektive land.
Avdelningen är en servicefunktion där du kommer få stort eget ansvar i dina ärenden och i beslutsfattandet.

Lämplig bakgrund ochpersonliga egenskaper
Tjänsten kräver att du är strukturerad, noggrann, detaljfokuserad och trivs med att lära nytt och att utvecklas. För att passa in i gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, vara en lagspelare samt ansvarsfull. Goda kunskaper i norska är ett krav. Tycker du om att arbeta självständigt, men ändå tillhöra ett team så har du kommit till rätt arbetsplats. Med ditt höga arbetstempo och din goda förmåga att ta till dig ny kunskap kommer du att nå framgång!

För att lyckas i denna tjänst så är det viktigt att du är serviceinriktad och att du har förmågan att hantera flera ärenden på en gång.
Vidare är du strukturerad och ansvarstagande samt har en affärsmässig framtoning.

Ansökan
Tjänsten är en s.k Hyr/Rekrytering där du inledningsvis kommer att bli anställd som konsult på SW under 12 månader och bankens ambition är att sedan rekrytera över personen. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.