NRI Group söker redovisningschef

Annons

Meritmind

Göteborg / Ekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-08-21

null

Tycker du om redovisning och lockas av att arbeta i en nordisk koncern i förändring, kan det här vara rätt tjänst för dig! Som redovisningschef på NRI Group ansvarar du för att leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen i ett team av 4 personer. Som redovisningschef rapporterar du till CFO och kommer vara CFOs högra hand.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Leda och fördela dagliga arbetet på ekonomiavdelningen (4 personer)
 • Säkerställa och utveckla effektiva rutiner på avdelningen
 • Den legala redovisningen och årsredovisningar för de fyra svenska bolagen
 • Konsolidering av resultat och uppdatering internt rapportpaket
 • Remburshantering
 • Valutaväxling
 • Credit och Cash Management
 • Externa kontakter med bl.a. revisorer och leverantör av pensionslösningar
 • Deklarationer och momsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning med inriktning mot redovisning. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och är uppdaterad när det gäller K3-regelverken. Vidare har du erfarenhet av lagerredovisning och gärna erfarenhet från handel- och retailverksamhet. Det är meriterande med goda ledaregenskaper och ett stort intresse för kopplingen mellan verksamhet och redovisning.

Vi vill att du, utöver svenska, behärskar engelska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Redovisningschef behöver du vara trygg i din egen kompetens. Du har en god samarbetsförmåga och integritet samt förmåga att anpassa din kommunikation till olika individer och förutsättningar. Du beskrivs som en kollega som är duktig på att prioritera och är handlingskraftig, vidare kännetecknas ditt arbete av proaktivitet med fokus på detaljer och korrekthet.

Som Redovisningschef på NRI Group erbjuds du:

 • En företagskultur präglad av prestigelöshet, högt tempo och stort engagemang.
 • Arbeta i ett företag med starka varumärken med siktet inställt på framtiden
 • Möjlighet att utvecklas i en ledarroll med framtida personalansvar

Placeringsort: Mölndal

Om Nordic Room Improvement Group
Nordic Room Improvement (NRI) är en koncern som utvecklar, marknadsför och säljer interiör-, exteriör- och renoverings produkter till konsumenter och proffs i Norden. Verksamheten bedrivs under egna varumärken, t ex Lundbergs, Jabo, Duri och KGC som har marknadsledande positioner inom sina respektive produktsegment. Koncernen har cirka 75 anställda och omsätter cirka 500 MSEK. Vår vision är att skapa flexibla, attraktiva lösningar som får rummet att fungera i vardagen, förhöjer upplevelsen och håller över tid. Det åstadkommer vi genom starka varumärken, som är tydligt positionerade i utvalda nischer som vi marknadsför och distribuerar i ett nära samarbete med våra kunder och partners.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 44 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.