Omgående ekonomiassistent till kundreskontra sökes

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-24

För kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonomiassistent till ett uppdrag under en sexmånadersperiod med omgående start. Vår kund har lokaler på Hisingen och du kommer ingå i ett team om fem personer.

Vad innebär rollen?
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med företagets kundreskontra. Du hanterar påminnelser, kreditlimiter och inbetalningar. Utöver detta gör du avstämningar av balanskonton och anläggningsregister, likviditetsprognos samt deklarerar momsen.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning och som har erfarenhet av liknande roll. Du är trygg i engelska i både tal och skrift, då detta är koncernspråk. Vidare är du en van användare av Excel och har du erfarenhet av Axapta är det meriternade.

För att passa i rollen är du en självgående, ödmjuk och glad person som är noggrann i ditt arbete samtidigt som du är van att arbeta mot tighta deadlines.

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider mellan 8-17.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson på telefonnummer 031-333 54 88. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.