ONE Nordic söker en Business Controller/ Projekt Controller

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-31

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer med mer än 25 års erfarenhet av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. I Sverige arbetar cirka 1000 personer och har även verksamhet i Norge under namnet ONE Nordic Kraftmontasje. ONE Nordic är nu i behov av en Business Controller med start omgående till deras kontor i Kista. Detta är ett Hyrköp via EQonomy/Wise Professionals där du har stor chans att bli anställd av kund efter din provanställning. Tjänsten innebär några resdagar per månad.

Ditt uppdrag
I den här rollen rapporterar du direkt till ONE Nordics Controllingchef, är placerad i Stockholm och arbetar i det dagliga mot regionchefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Analys av det ekonomiska utfallet
  • Framtagande och utveckling av rapporter för enhetens behov
  • Bokslut
  • Ekonomiska tidsplaner inom regionen i linje med bolagets tidplaner
  • Framtagning av prognoser
  • Utbildning av avdelningschefer och projektledare gällande ekonomi
  • Systemsupport
  • Successiv vinstavräkning
  • Projektredovisning

Din bakgrund
Nu söker vi dig med en civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt 5-7 års erfarenhet som controller. Det är meriterande om du har branscherfarenhet och/eller kunskap om entreprenadverksamhet, men inget krav. Du har självklart goda kunskaper i Excel samt vana av arbete i ekonomisystem samt rapporteringsverktyg. Du talar flytande svenska och engelska och eftersom ONE Nordic använder sig av QlikView och A+ är det en fördel om du har erfarenhet i dessa system.

För detta uppdrag söker vi en person som är driven, framåt och hungrig att lära sig nya arbetssätt. Du lär dig fort och har en god och pedagogisk kommunikationsförmåga. Du drar dig inte för att hantera varierade uppgifter, högt som lågt, och trivs i en utåtriktad roll.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.