Positiv och engagerad junior redovisningsekonom till långt uppdrag i Solna

Annons

Stepstone

Solna | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-25

Jobbar du som redovisningsekonom idag och har gjort det ca 1-2 år och är redo att ta nästa steg? Då välkomnas du till vår kund vid Mall of Scandinavia där du kommer tillhöra en ekonomigrupp på 6 personer, inklusive redovisningschefen. Ta chans och sök redan idag!

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du arbeta tillsammans med 5 ekonomiassistenter och en redovisningschef. Du kommer, i nära samarbete med dina kollegor, arbeta självständigt som redovisningsekonom. Uppdraget är en rekrytering till vår kund från och med 1 november 2017 till och med 31 januari 2019.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:

  • Löpande bokföring (ex. bokföring och avstämning av bankkonton)
  • Delar av leverantörsreskontrahanteringen (elektronisk fakturahantering)
  • Delar av kundreskontra (svara kunder)
  • Skapa betalningsförslag
  • Bokslutsarbete (avskrivningar, periodisering, lagervärdering, reserveringar m.m.)
  • Avstämningar (balanskonton, moms m.m.)

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna från universitet/högskola. Du har dessutom jobbat som redovisningsekonom i ca 1-2 år och trivs i din roll. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet. Som person är du drivande och sprider glädje och energi till dina kollegor. I övrigt är du social och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Du har god kunskap i Office paketet och har du jobbat i Navision tidigare är det meriterande men inget krav.

Övrig information
Ovanstående är en rekrytering till vår kund under perioden 1 november 2017 till och med 31 januari 2019. Tjänsten är på heltid under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.