Prestigelös Ekonomiassistent på 50 %

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Deltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-06


Vill du jobba på 50 % och gillar att jobba självständigt? Vill du ha härliga och prestigelösa kollegor att jobba med?
Är du en person som gärna hjälper till där det behövs?

Då har vi tjänsten för dig!

SW söker för kunds räkning en prestigelös ekonomiassistent som vill jobba på 50 %. Konsultuppdraget sträcker sig i första hand i ett år framåt men kan fortlöpa då kunden växer. Företaget är ett produktionsbolag och utvecklar och tillverkar utrustning som gör det möjligt att använda mobiltelefoni samt landmobil kommunikationsradio på platser där man normalt har svårt att få täckning t.ex. bil- och tågtunnlar.

Tjänstebeskrivning
I rollen kommer fokus ligger på reskontrahantering som bl.a.

  • Skapa kundfakturor
  • Bokföring av leverantörsfakturor
  • Ut- och inbetalning samt återrapportering

I tjänsten ingår även orderregistrering, inleveranser och databashantering. Sen kommer du att vara lite av en allt i allo och se till att det ser snyggt ut på kontoret, du kommer ha kontakt med leverantörer kring allt som rör lokalen som t.ex. städ och alltid se till att det finns kontorsmaterial. Du kommer samtidigt som du sköter reskontran kommer du att vara deras kontorsstjärna!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och minst har en gymnasieutbildning inom ekonomi. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och har du tidigare jobbat i ekonomisystem är det en merit men inget kvar.

För att trivas i denna roll bör du vara självgående och ha ett öga för detaljer. Du gillar siffror och förstår logiken i reskontraarbetet samtidigt som du är en positiv fläkt för dina kollegor. Du är prestigelös och jordnära och ser alltid lösningar. Du kommer att jobba tillsammans med ca 15 härliga kollegor.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 50 % och minst 1 år framåt med anställning hos SW.
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.