Prestigelös ekonomiassistent sökes för omgående start

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-08-15

Vi söker nu en ekonomiassistent för ett omgående uppdrag. Tjänsten är på heltid och löper till årsskiftet som SJR konsult. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen?

I rollen som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen att ansvara för kundreskontra och bankavstämningar för det svenska bolaget. I rollen ligger också ansvar för administration, avtalshantering och kontoavstämningar. Vid behov kommer du även att vara behjälplig till leverantörsreskontran. I rollen ingår kommunikation med både interna och externa kontakter varav känsla för service är viktigt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har arbetat i en likande roll tidigare. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du dessutom erfarenhet av ekonomisystemen Navision och Medius är detta ett plus.

Som person tror vi att du är noggrann, självständig och effektiv i din roll. Du är även flexibel och har en förmåga att se helheten i arbetsprocesser. Vidare är du en person som är duktig på att samarbeta och bidrar till en positiv anda på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande så skicka oss din ansökan snarast
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa Caroline Karlsson på 031-333 54 71.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.