Pricing Controller till Pirelli Tyre Nordic

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-05-12

Till Pirelli Tyre Nordic söker vi nu efter en analytisk och säljorienterad Pricing Controller. Som Pricing Controller har du en betydelsefull roll i att utveckla en lönsam affär i Norden genom att stödja säljorganisationen med analyser och priser samt säkerställa ett attraktivt priserbjudande till återförsäljare. Pricing ansvaret är fördelat på två medarbetare, vilket gör att du kommer jobba nära ytterligare en Pricing Controller.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Pricing Controllern har en mycket viktig nyckelroll i organisationen och dess arbete påverkar företaget i stor utsträckning. Som Pricing Controller ansvarar du för att prislistor, prismodeller och prognoser är korrekta samtidigt som du bevakar marknadspriser och driver löpande konkurrensbevakning.

Som Pricing Controller är du en viktig support till säljorganisationen för att säkerställa att marginaler, priser, rabatter, bonusupplägg till kunder och kampanjpriser till återförsäljare är korrekta. I samarbete med säljorganisationen är du även en support vid prissättning gällande större offerter. Du kommer regelbundet göra analyser av prisnivåer för att följa upp ekonomiska effekter kopplade till prisförändringar för att säkerställa en lönsam affär. I rollen som Pricing Controller har du ett stort ansvar för att initiera prisjusteringar och prissättning av nya produkter. I ditt dagliga arbete kommer du vara i kontakt med huvudkontoret i Italien.

Just nu är det en mycket intressant tid att bli en del av teamet på Pirelli då de står inför spännande utmaningar! Deras vision är att förändra körupplevelsen genom att ständigt utmana teknologin inom däcktillverkning, modeller och hållbarhet över hela världen.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen som Pricing Controller har du några års erfarenhet från en liknande roll inom prisstrategiarbete eller som controller. Det är mycket positivt om du tidigare jobbat i ett internationellt företag. Du har en mycket stor analytisk förmåga och kapacitet att hantera stora mängder data. Du är kund- och försäljningsorienterad och i tidigare roller har du visat prov på att vara proaktiv, flexibel och att du ser till detaljer. Du tar även ansvar för dina resultat och har ett starkt siffersinne.

Vi ser att du har en universitetsexamen inom ekonomi eller liknande samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Dina datorkunskaper är mycket goda och du arbetar obehindrat i Excel. Det är även mycket meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Som person är du engagerad, analytisk och affärsorienterad. Du trivs med att jobba i ett team samtidigt som du även är självständig och tar ansvar för ditt arbete. Vidare har du även ett starkt driv för att nå resultat och en god kommunikativ förmåga.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.