Projektcontroller i Göteborg? Se hit!

Meritmind

Göteborg / Projektcontroller / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Meritmind är konsultbolaget som är experter på kvalificerade ekonomitjänster. Vårt kontor i Göteborg är på kraftig tillväxt och vi har en stor efterfrågan på kvalificerade konsulttjänster – därför söker vi dig som är Projektcontroller och som vill bli del av vårt konsultgäng.  Vi på Meritmind kan erbjuda dig varierande och utmanande konsultuppdrag hos våra kunder. Som Projektcontroller på Meritmind erbjuder vi trygg månadslön, sex veckors semester och tillgång till ett stort nätverk av kunniga och trevliga medarbetare, som regelbundet träffas för utbildningar, fokusgrupper och sociala aktiviteter.

De flesta av våra kunder verkar inom den privata sektorn och flertalet är medelstora till stora företag med välkända varumärken vilket gör att vi kan erbjuda dig en spännande personlig utveckling hos oss.

Exempel på ansvarsområde i rollen som Projektcontroller:

  • Bistå ledningen med finansiella analyser av bolagets affärsverksamhet, ekonomiska utfall och lönsamhet
  • Analysera KPI:er och rutiner för att underlätta styrning och uppföljning i projektet
  • Bistå vid redovisningsfrågor med exempelvis projektredovisning
  • Driva bolagets budget- och prognosarbete samt upprätta ekonomiska rapporter till ledning
  • Uppföljning av verksamheten, ta fram nyckeltal och identifiera förbättringsområden
  • Driva interna projekt såsom t ex förbättringsarbete och dokumentation av processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och du har 5+ års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. projekt-, produktions- och Business Controlling. För att lyckas i rollen som controller ser vi gärna att du har god erfarenhet av att arbeta med planering och uppföljning, olika analyser samt andra kvalificerade controlleruppgifter. Du bör vara van att arbeta i olika systemmiljöer, erfarenhet av SAP, Movex eller andra snarlika system är meriterande samt är det en fördel om du har goda kunskaper i Excel.

 Personliga egenskaper
Som person är du intresserad både av dina kollegor och affären och strävar efter att göra varje dag bättre än gårdagen. Du bör ha en god kommunikativ förmåga men det är inte nödvändigt att du tar störst plats i fikarummet. För att lyckas i rollen som konsult behövs en prestigelös inställning, positivt mindset och ansvarstagande samt att du stimuleras av att möta nya miljöer.


Placeringsort: Västra Götaland

 Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 49 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.