Redovisingsassistent till Vattenfall

Annons

Stepstone

Solna | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-13

Poolia söker nu en redovisningsassistent till Vattenfalls avdelning Finance Services Nordic. Finance direct är en proffessionell service – och supportfunktion, som ingår i shared service verksamheten för Norden och UK.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas påbörjas 1 maj och sedan pågå till och med februari 2018. Tjänsten är placerad i Solna.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent hos Vattenfall kommer du att arbeta med:

  • Stöd för interna kunder och medarbetare gällande behörighetsfrågor som lokal behörighets expert
  • Lokal behörighets expert skall kontrollera och säkeställa att rätt behörighet tilldelas
  • Hantera dagliga beställningar gällande behörigheter i SAP samt i andra system
  • Kontinuerligt inventera behörigheter för anställda och konsulter.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med en utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är önskvärt om du tidigare arbetat i en roll där du har arbetat med behörighetsupplägg. Du har generellt god systemvana och högst meriterande är det om du har erfarenhet från SAP R/3 och Cognos. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i danska, tyska eller finska är det meriterande.

Framgångsrika personliga egenskaper för rollen tror vi är att du har ett stort engagemang och driv med en hög servicekänsla. Såväl din kommunikativa förmåga och samarbetsförmåga är mycket god. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och har inga problem att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.