Redovisningsansvarig i projektorienterad miljö!

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Deltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-13

Vad innebär rollen?
Här får du möjlighet att vara del av en forskningsmiljö med mycket projekt och spännande förändringar. Nuvarande redovisningsansvarig ska vara föräldraledig och vi söker därmed dig som är trygg inom redovisning och vill arbeta i en bred roll i ett ekonomiteam om fyra personer.

Ditt ansvarsområde omfattar

  • månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • löpande redovisning
  • projektavstämningar och -uppföljning
  • diverse rapportering
  • moms, skatt och inkomstdeklarationer
  • kontakt med revisorer
  • budget
  • trolig delaktighet i byte av affärssystem

I rollen ingår även en stor kontaktyta inom organisationen vilket förutsätter att du trivs med den typen av kommunikation. Du arbetar tätt med ekonomiassistenterna i teamet och stöttar dem i det dagliga arbetet.

Tjänsten utgörs av ett uppdrag som SJR-konsult under en period om cirka 15 månader. Starten är i maj/juni 2017. arbetet kan ske på 80-100 % beroende på vad du som aktuell sökande önskar. Arbetsplatsen är belägen på Lindholmen i mycket trevliga lokaler.

Vem söker vi?
För att trivas i den här miljön är av vikt att du trivs med förändring och är positiv till nya arbetssätt. Du har flerårig redovisningserfarenhet inklusive självständiga bokslut och någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du erfarenhet av projektuppföljning är det mycket meriterande. God vana av och goda kunskaper inom system är viktigt då du troligen kommer vara en central roll i implementeringen av Agresso.

I övrigt är viktigt att du är en engagerad och positiv person som ser möjligheter i ditt arbete. Du har gärna flera olika projekt igång samtidigt och trivs med en stor kontaktyta.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Karin Fors via 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.