Redovisningsansvarig till expansiva We Are More koncernen.

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-18

Vill du bli en del av vår framgångsrika koncern? Vi söker nu en ambitiös redovisningsansvarig!

Arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig hos oss på We Are More blir du den som håller ihop redovisningsarbetet i koncernen och du kommer att jobba i nära samarbete med vår COO. Du ansvarar för redovisning, avstämningar, månads-, kvartals- och årsbokslut, rapportering, moms- och skattedeklarationer samt leder det dagliga reskontraarbetet. Till din hjälp har du en ekonomiassistent som i första hand sköter våra leverantörsfakturor. Du kommer även att fungera som ett nära stöd till ledningen med att till exempel ta fram analyser och prognoser. Vidare arbetar du med att förbättra och utveckla arbetsmetoder och processer inom koncernen. Du är våra revisorers huvudsakliga kontaktperson samt sköter vår löneadministration.

Vårt kontor finns på Tredje Långgatan och arbetsmiljön präglas av en öppen och familjär känsla i en kreativ, inspirerande och nyfiken miljö. Vi som arbetar här är ett kollektiv av starka individer med olika färdigheter och olika erfarenheter. Vi är en härlig kakafoni av generalister och specialister. Vi är unga och gamla, både i ålder och sinne!

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en person med mycket energi, som vill bli en del av vårt bolag och bidra med din specialistkunskap för att ge den bästa upplevelsen till våra kunder. Du har en väl utvecklad förmåga att planera och strukturera din tid och dina arbetsuppgifter samtidigt som du trivs i en dynamisk och entreprenöriell miljö med tvära kast. Du har en stark drivkraft, är utåtriktad och van vid att hantera många kontakter, såväl interna som externa. Vidare har du hög integritet och en analytisk kompetens, med god förmåga att se såväl detaljer som helhet.

Vi vill att du har goda system- och it-kunskaper och har du tidigare arbetserfarenhet av löneadministration eller av att arbeta projektorienterat är det självfallet meriterande, helt klart viktigast är dock din personlighet. Söker du ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter och vill arbeta på en av Göteborgs mest inspirerande arbetsplatser är detta tjänsten för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast den 18 april, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Åhs om du har frågor på tel 031-333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.