Redovisningsansvarig till JCDecaux, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisningsansvarig / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-03-09

null

Är du intresserad av att arbeta som redovisningsansvarig på JCDecaux, ett av Sveriges största mediebolag? I rollen som redovisningsansvarig kommer du att arbeta med helheten inom redovisning och självständigt ta ansvar för bokslutsprocessen i nära samarbete med övriga i vårt ekonomiteam om 5 personer. Du kommer att rapportera till vår CFO och din arbetsplats är i trevliga lokaler i Stureplan mitt i centrala Stockholm.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:

  • Löpande bokföring, kvalitetssäkra kund- och leverantörsreskontra
  • Upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Hantera moms- och skattedeklarationer
  • Lagerredovisning
  • Avstämning av lönerelaterade kostnader
  • Nära samarbete med Business Controller gällande analys och uppföljning
  • Compliance och internkontroll
  • Förbättra existerande rutiner och processer inom ekonomiavdelningen
  • Kontakt med revisorer och myndigheter

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande med tre till fem års erfarenhet av arbete med redovisning, gärna i ett internationellt bolag. Du är van vid att arbeta självständigt med hela bokslutsprocessen, du är van att arbeta med legala redovisningsfrågor och övriga regelverk. Vidare har du goda kunskaper i Excel och meriterande är kunskap i SAP. Du är bra på att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig på JCDecaux är du en självgående person som gillar att ta ansvar för ditt arbete och samarbeta med andra. Du är strukturerad och noggrann, serviceinriktad och effektiv som person. Du har en förmåga att se detaljer likväl som att höja blicken och du har en god analytisk förmåga.

Placeringsort: Stockholm


JCDecaux erbjuder
JCDecaux är ett företag i framkant i sin bransch och vi erbjuder en god arbetsplats med bra förmåner såsom friskvård, rikskuponger och sjukvårdsförsäkring.

Om JCDecaux
JCDecaux Sverige AB är ett dotterbolag till JCDecaux S.A som är börsnoterat på Euronext Paris. JCDecaux med sitt huvudkontor i Paris är världens ledande företag inom utomhusreklam och finns representerat med cirka 12 900 anställda i 75 länder. Det svenska dotterbolaget startade sin verksamhet 1989. Verksamheten expanderar snabbt till följd av nya etableringar. Vi finns idag i flertalet svenska kommuner och har ca 80 anställda. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.