Redovisningsansvarig till välkänt bolag i Arenastaden

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-27

Är du en erfaren redovisningsekonom eller redovisningsansvarig med erfarenhet av SAP? Är du duktig på rapportering? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en redovisningsansvarig till vår kund i Arenastaden. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och väntas löpa till sista februari 2018.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsansvarig är du ansvarig för att redovisningen sker korrekt. Du kommer exempelvis arbeta med följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Rapportering
  • Bokslut och bokslutsrapportering
  • Årsredovisningar
  • Säkerställa en hög serviceleverans och kommunikation från övrig redovisning
  • Delta i förändringsprojekt
  • Leda arbetet med extern revision
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter relaterade till säkerställning av korrekt redovisning

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som arbetat som redovisningsansvarig eller redovisningschef på ett stort bolag tidigare. Har du arbetat i en sådan roll på ett stort bolag är det meriterande. Det är viktigt att du har haft ett helhetsansvar för redovisningen på ett större bolag. För att bli aktuell för tjänsten behöver du en utbildning inom ekonomi från universitet/högskola. Du behöver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt är mycket systemvan.
Som person söker vi dig med stor drivkraft och högt engagemang. Du är en lagspelare med en utpräglad servicekänsla och är kommunikativ.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.