Redovisningsassistent 80% till MultiQ

Meritmind

Lund / Ekonomiassistent / deltid / Sista ansökningsdag: 2021-04-12

null

MultiQ är en av våra framgångsrika kunder och nu söker vi en redovisningsassistent för ett uppdrag på 18 månader. MultiQ är ett börsnoterat bolag som ligger i framkant och placering för uppdraget är i Lund. Sysselsättningsgraden för uppdraget är 80 % och startdatum är 1 maj 2021. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning under uppdraget och därefter fortsätta som konsult i andra uppdrag hos våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser, kick-offer osv. Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag.

Arbetsuppgifter:

  • Kund och leverantörsreskontra
  • In-och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Koncerninterna transaktioner
  • Påminnelser, inkasso
  • Delta i förbättringsarbete av ekonomisystem och processer

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med både kund- och leverantörsreskontra. Du behöver ha arbetat med interna mellanhavande och för att ha den erfarenheten måste du tidigare ha arbetat inom en koncern. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt längre arbetslivserfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska.

För att trivas i rollen tycker du om att dagligen ha kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder. Du är serviceminded, duktig på att kommunicera i tal och skrift samt arbetar självständigt. Som person är du noggrann, nyfiken och initiativtagande.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys Bemanning fortsatta utveckling!

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 78 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.