Redovisningsassistent med erfarenhet av löneadministration!

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-08-15

Vad innebär rollen?
Som redovisningsassistent hos vår kund kommer du att arbeta tätt med företagets redovisningsansvarig. Du kommer att arbeta med löner (cirka 100 anställda), leverantörsreskontra, fakturering, betalningar samt stötta i boksluten med exempelvis avstämningsarbete. Lönearbetet utgör cirka en vecka/månad och inkluderar tidrapporter, pension, reseräkningar, kontakt med myndigheter och arbetsgivaravgifter.

Du kommer att vara del av en projektorienterad och internationell miljö och inta en roll med frihet under ansvar. Arbetstiden är på heltid med flexibel arbetstid. I början kommer du att göra resor till företagets huvudkontor (i Sverige) för upplärning.

Vår kund har behov av dig som kan starta så snart som möjligt i augusti/september och söker en långsiktig roll. Du kommer att påbörja tjänsten via oss på SJR, som vår konsult, och avsikten är att uppdraget övergår i anställning efter cirka sex månader.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har någon eftergymnasial utbildning. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i någon form och har därmed minst ett par års erfarenhet med dig. Viktigast är din löneerfarenhet men även någon form av ekonomiassistent/redovisningsassistent bör du ha erfarenhet från. Du är trygg i svenska och engelska.

Som person trivs du att arbeta tätt med kollegor, du trivs med det sociala på en arbetsplats och du är även noggrann, lättlärd och ordningsam. Du bör känna att en internationell miljö med mycket transaktioner och förändringar passar dig – då kan det här vara rätt arbetsplats och roll för dig.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande så skicka oss din ansökan snarast
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa Karin Fors via 031-333 54 75.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.