Redovisningschef till KG Knutsson AB

Annons

Stepstone

Sollentuna | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-16

Tycker du om att leda och utveckla en redovisningsavdelning?
Har du en lång och bred erfarenhet av redovisning?
Tycker du om att arbeta nära verksamheten med många kontakter?

Då kan du vara den redovisningschef som KG Knutsson söker!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som redovisningschef leder och fördelar du det dagliga arbetet med personalansvar för åtta medarbetare i redovisningsgruppen. Du rapporterar till chefen för Shared Service Center, där redovisningsavdelningen ingår. Rollen har mycket kontakt med personer runt om i företaget och även med det norska dotterbolaget.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Aktivt leda redovisningsavdelningen.
  • Ansvar för att arbetet med redovisning, leverantörsfakturahantering och likviditetsplanering utförs med kvalitet.
  • Säkerställa att avdelningens organisation är effektiv utifrån processer, kompetens och arbetsbelastning.
  • Ansvar för avdelningens arbete med att färdigställa och kvalitetssäkra månads-, kvartals- och årsbokslut för ett 30-tal bolag samt upprättande av årsredovisningar och skattedeklarationer.
  • Kontinuerligt utveckla redovisningsrutiner.

Vem är du?

Du är civilekonom eller har annan motsvarande högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet av redovisning och dokumenterad ledarerfarenhet. För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, självgående och utvecklingsinriktad. Du har en dokumenterad ledarskapserfarenhet, trivs i ledarrollen och tycker att det är viktigt. Du trivs både med att arbeta med detaljerna och att se till helheten. Det krävs att du är rak och tydlig i din kommunikation och har skinn på näsan samtidigt som du har ett diplomatiskt förhållningssätt.

Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Movex/M3, Qlikview och Basware. Vi förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och gärna engelska.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. I denna rekrytering utförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.