Redovisningschef till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisningschef / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-03-21

null

Meritminds konsultverksamhet växer och nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningschef i vårt konsultteam i Stockholm. Meritminds kunder är några av Sveriges mest välkända bolag och som redovisningschef går du ut i uppdrag där du gör skillnad! Som redovisningschef på Meritmind utvecklas du snabbt och får en bred erfarenhet under en kort tid. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur.

Balans mellan arbetstid och fritid
Vi är måna om att både kunden och du som konsult skall vara nöjda och må bra. Vi lägger stor tonvikt vid att matchningen stämmer både kompetensmässigt och privat. Våra medarbetare ska känna att deras arbetstid och fritid är i balans.

Kompetensutveckling
Vi erbjuder en rad utbildningar samt mikrolärningsplattformen MeritGO inom ramen för Meritminds kompetensutvecklingsprogram: Learning.

Våra villkor tål att jämföras
Som konsult på Meritmind får du fast månadslön och sex veckors semester även om du inte är i uppdrag. Vi månar om balans i livet och din hälsa med ett generöst friskvårdsbidrag.

Vi hjälper dig i din karriär
Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt och se till att du utvecklas i din karriär. Vi tror på ett livslångt lärande och att din kompetensutveckling är ett ansvar som vi delar.

Vardagen som konsult
Som konsult hos Meritmind är du med och levererar interimslösningar hos våra kunder. Våra uppdrag för kvalificerade ekonomer är tex inom rollerna; redovisningschef, ekonomichef, redovisningsansvarig. I uppdragen får du möjlighet att göra skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag, ofta med välkända varumärken, i olika branscher.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kvalitetssäkra bokslut och årsredovisning
  • Uppföljning och rapportering
  • Personalledning
  • Rådgivning inom ekonomi
  • Systemfrågor kopplat till redovisning
  • Frågor kring redovisningsregler, enligt IFRS eller K3

Vad har du gjort tidigare?
Du är civilekonom eller motsvarande och är bokslutssjälvständig med några års erfarenhet som kvalificerad redovisningsansvarig och/eller redovisningschef. Du har erfarenhet av att leda personal på ett formellt sätt. Du har förståelse för de olika redovisningsregelverken och har både vana och intresse av att navigera i olika systemmiljöer. Om du har fördjupat dig inom något specifikt kunskapsområde är vi måna om att du skall få uttryck för detta hos kund.

Vem är du?
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av mötet med nya människor och miljöer. I din roll som chef är du trygg, lyhörd och samarbetsvillig. Du arbetar strukturerat, resultatorienterat och har kundens behov i fokus. Är detta du?

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.