Redovisningschef till Unlimited Travel Group

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Detta söker vi
Vi söker dig som har ett stort intresse för redovisning och som söker ett övergripande ansvar för en redovisningsfunktion i en mycket spännande och dynamisk bransch! Rollen som Redovisningschef är nyinrättad och här får du stora möjligheter att påverka och sätta din egen prägel på redovisningen.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Redovisningschef innebär ett övergripande ansvar för att Unlimited Travel Groups redovisning, månads- och årsbokslut upprättas i enlighet med gällande regelverk. Redovisningschefen leder och fördelar arbetet samt koordinerar och agerar stöd till gruppens medarbetare samt till övriga redovisningsfunktioner inom koncernen. I din roll kommer du att ha personalansvar för två personer. Du rapporterar till och har ett nära samarbete med CFO. Tjänsten är placerad på Unlimited Travel Groups huvudkontor i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Stöttning och coachning av medarbetare inom redovisning.
  • Leda, planera och säkerställa arbetet kring den månatliga bokslutsprocessen.
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Ansvara för årsredovisning.
  • Konsolidering av koncernens 12 bolag enligt IFRS.
  • Kontakt med revisorer.
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter.
  • Hålla sig ajour med förändringar inom redovisnings- och skatteområdet.
  • Upprätthålla effektiva interna rutiner samt god intern kontroll.

Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning med helhetsansvar. Har du erfarenhet av koncernredovisning samt av personalledning är det positivt.

Du som person
Som person är du strukturerad och helhetsorienterad samt värdesätter ett gott samarbete med kollegor och andra kontaktytor internt. I rollen som Redovisningschef är det viktigt att vara självgående samt att du ser vikten av kvalité i ditt arbete. Du är trygg och säker i din redovisningsroll och har en förmåga att driva och entusiasmera.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Unlimited Travel Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Catrin Gerdin på Prodiem, tfn 070-659 76 29 eller Caroline Björk på Prodiem 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.