Redovisningscontroller till Nelly

Meritmind

Borås / Controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-02-18

null

Nelly står inför en spännande utveckling och vi söker därför en Redovisningscontroller att förstärka vår ekonomiavdelning med. Du kommer verka i en expansiv entreprenörs miljö och din främsta uppgift är att ansvara för våra ekonomisystem samt redovisningsprocessen. Du stöttar Redovisningschefen i redovisnings- och koncernbokslut och tillsammans arbetar ni för att effektivisera processerna inom koncernen samt att redovisningen inom Nelly sker i ständig förbättring och i enlighet med gällande redovisningsregler och lagar.  Du rapporterar till Redovisningschefen.

Arbetsuppgifter

  • Löpande månads, kvartals och årsbokslut.
  • Säkerställa att IFRS regelverket följs
  • Löpande kontoavstämningar.
  • Moms och Skattedeklarationer
  • Rapportering av resultat och balansräkning i Cognos
  • Budget och prognos.
  • Sammanställning av årsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en civilekonomexamen eller motsvarande. Du har minst 5-10 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete, med självständigt bokslut, moms och skattedeklarationer. Du har också erfarenhet av koncernkonsolidering och koncernrapportering. Har du dessutom kunskap om IFRs er det bra. I dag sitter du kanske på en liknande roll eller kanske som revisor. Det är meriterande om du har kunskaper av Navision samt erfarenhet av att jobba med workflow system inom leverantörsreskontran. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på Nelly bör du uppskatta att jobba i entreprenörskultur med högt tempo och vars drivkraft är att ständig utvecklas. Du har ett strukturerat arbetssätt och är intresserad av att utveckla rutiner och processer. Du är resultatorienterad med god analytisk förmåga och med en prestigelös inställning. Som Redovisningscontroller har du många kontaktytor och du delar därför gärna med dig av dina kunskaper och ser samarbete som nyckeln till framgång.

Vad kan vi på Nelly erbjuda dig?
Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Placeringsort: Borås

Om Nelly
Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 700 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.