Redovisningsekonom

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-26

Novacura är ett bolag i en unik global position, med en spännande produkt anpassad för framtidens behov inom verksamhets- och processtyrning. Företaget arbetar med några av världens starkaste varumärken och har närvaro i både Europa och i USA. Novacura befinner sig i en stark expansions- och tillväxtfas och man ser behov av att stärka upp på redovisningssidan. För Novacuras räkning söker vi därför en redovisningsekonom. Tjänsten är ny och kommer rapportera till bolagets CFO.

Tjänsten:
Du kommer att arbeta med löpande bokföring, in- och utbetalningar samt kund- och leverantörsfakturor. Som redovisningsekonom är du delaktig i bokslutsarbetet och förväntas även stötta redovisningschef och CFO i diverse redovisningsrelaterade frågor. Vi ser gärna att du som redovisningsekonom är med och driver förbättringsarbeten vad gäller processer och rutiner, till exempel med stöd av IT-verktyg. I och med att Novacura är ett mindre bolag förväntas du även vara delaktig i vissa verksamhetsrelaterade frågor ur ett redovisningsperspektiv.

Profil:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda redovisningskunskaper med fokus på svensk redovisning och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du även behärskar polska. Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö är meriterande. Du bör ha lätt för att sätta dig in i och förstå nya system och har du erfarenhet av IFS är det meriterande.

Du är en självgående, drivande och noggrann person som trivs i en entreprenörsmässig miljö där beslut fattas snabbt. Du är en kommunikativ person drivs av att förstå verksamheten och vad som ligger bakom siffrorna.

Novacura erbjuder en spännande tjänst i en starkt tillväxtdriven, dynamisk och föränderlig miljö. Trivs du i en sådan miljö är du välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

Företagspresentation:
Genom sin expertis inom affärssystem och processförbättring tillhandahåller Novacura lösningar som är enkla att anpassa efter varje kunds specifika krav och behov. Novacura utvecklar, säljer och levererar nästa generations lösningar för Business Process Management kallad Novacura Flow® – the Enterprise App. Koncernen består av 7 mindre bolag som tillsammans förväntas omsätta 110 MSEK 2017. Företaget har cirka 100 anställda och huvudkontoret ligger i Hovås, strax söder om Göteborg.

För mer information gå in på www.novacura.se

Har du frågor kontakta:
Lisa Andersson; landersson@contaplus.se
0729-82 82 00
Olivia Engberg; oengberg@contaplus.se
0737-38 18 67

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.