Redovisningsekonom, deltid, till bolag i city

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Deltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-05-26

Är du en erfaren redovisningsekonom som arbetat med helheten inom redovisning? Är du tillgänglig omgående och redo för en ny spännande utmaning? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag hos vår kund i Stockholm. Uppdraget på deltid, tre dagar i veckan, är tänkt att starta omgående och väntas löpa i sex månader. Efter denna period finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden. Du kommer sitta i trevliga lokaler mitt i city.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med helheten inom redovisning. Du kommer exempelvis att arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Bokslut
  • Deklarationer
  • Rapportering
  • Årsredovisning
  • Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning

Vår kund använder sig av Hogia i sin redovisning och vill att du har erfarenhet av detta.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av en bred redovisningsekonomrolll där du har fått arbeta med de flesta delarna inom redovisning. Har du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det meriterande.

Som person söker vi dig som snabbt kan komma in i din nya roll och som förstår ekonomiflödet och redovisning. Vidare ser vi att du är en social lagspelare som vill utvecklas på ett spännande bolag.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.