Redovisningsekonom för konsultuppdrag i Uppsala

Annons

Stepstone

Uppsala stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-14

Vi söker för vår kunds räkning i Uppsala en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag. Uppdagat beräknas starta omgående och pågå till och med mitten av maj, med eventuell möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med kundfakturering, bokföring samt att vara behjälplig vid månadsbokslut.

Du kommer även att arbeta med:

  • registrera och förkontera leverantörsfakturor
  • leverantörsbetalningar
  • påminnelser till attestanter om oattesterade fakturor
  • avstämning av leverantörsfaktura mot huvudbok
  • hantering av moms (investeringsmoms, vilande moms, fastighetsmoms).

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office Paketet och det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.