Redovisningsekonom med bokslut i Borås

Annons

Stepstone

Borås | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag

Vad innebär rollen?
Vår kund är mitt i en spännande fas: företaget växer och ett nytt ERP-system ska implementeras. Med anledning av det här har företaget behov av dig som vill ha en självständig roll inom redovisning och vara med om en utvecklande resa.

Uppdraget handlar om att ansvara för några legala enheter. Du arbetar med löpande redovisning, lageravstämningar, skatt, moms, deklarationer och att i och med detta självständigt göra månads- och årsboksluten.

Du erbjuds ett uppdrag som vår SJR-konsult och din arbetsplats är hos vår kund i Borås. Starten är omgående och löper till och med juni 2018 med trolig förlängning. Arbetet sker på heltid.

Vem är du?
Med din grund i en högskoleutbildning eller liknande inom ekonomi har du flera års erfarenhet av redovisning och självständiga bokslut. Meriterande är erfarenhet av tillverkande bolag. Du har även goda Excelkunskaper och kommunicerar både på svenska och engelska.

Som person är du organiserad, strukturerad, mån om ett kvalitativt arbete och du har god förmåga att kommunicera internt och externt. Du är del av ett gott gäng och bör därmed också trivas att arbeta i ett team.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.