Redovisningsekonom med controllerintresse till Arise, Halmstad

Meritmind

Halmstad / Financial controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-07-10

null

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Är du redovisningsekonom så har du nu möjlighet att få vara med i detta viktiga arbete, Arise skapar grön el från vindkraft genom att projektera, driva och förvalta vindkraftparker. Teamet har just utökats med en redovisningsekonom och nu söker vi ytterligare en.

I rollen kommer du att hantera ekonomiuppgifter både för Arise egen räkning och även för deras kunder. Kunderna är internationella och du representerar dem och ansvarar för alla ekonomifrågor rörande deras vindkraftparker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för Arise internt:

 • Avstämningar
 • Bokslutsarbete
 • Kassaflödesanalyser

Huvudsakliga arbetsuppgifter för Arise kunder:

 • Kassaflödesanalyser
 • Budget och forecast
 • Redovisning
 • Avstämningar
 • Bokslutsarbete
 • Rapportering
 • Årsredovisning
 • Moms och deklaration
 • Bolagsformalia

Kvalifikationer och erfarenhet:
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har arbetat med redovisning eller controlling i minst 5 år. Du bör ha gedigen erfarenhet av arbete med budget, forecast och kassaflödesanalys. Har du redovisningsmässig erfarenhet av finansiering och/eller derivat är det meriterande. Då du arbetar i en internationell miljö behöver du både tala och skriva engelska väl. Du är civilekonom eller har motsvarande KY-utbildning.

Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är en engagerad kollega som bidrar till det redan positiva arbetsklimatet. Du är kommunikativ och skapar lätt förtroende hos våra kunder. Du drivs av att förstå verksamheten bakom siffrorna och har förmåga till träffsäkra analyser. Du är självständig och leder ditt eget arbete. Då Arise är ett tillväxtbolag bör du uppskatta en dynamisk och föränderlig miljö.

Vad erbjuder företaget dig?
En bred roll med goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande tillväxtbolag i en industri som främjar en hållbar framtid för vårt klimat. Du får möjlighet att arbeta nära både den interna verksamheten och kundens där du också får ett helhetsansvar.

 Placeringsort: Halmstad

Om Arise
Arise är en av Sveriges ledande oberoende aktörer inom landbaserad vindkraft. Arise hanterar hela värdekedjan – från prospektering och tillståndshantering till finansiering, byggnation, försäljning och långsiktig förvaltning av egna och andras vindkraftparker. Arise vision är att utveckla förnybar energi för en hållbar framtid. Bolaget är noterat på NASDAQ Stockholm

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.