Redovisningsekonom med erfarenhet inom IFRS

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-20

För kunds räkning söker vi nu en Redovisningsekonom med start omgående. Du kommer ingå i en grupp om 5 personer och du kommer att arbeta brett inom redovisningsområdet. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid och behovet är omgående.

Vad innebär rollen och vem är du?

Rollen är bred och du kommer att vara involverad i helheten inom redovisning från löpande redovisning till bokslut. Arbetet innebär huvudsakligen redovisning, reskontra, betalningar, avstämningar och kvartals- och årsbokslut.

För att passa i rollen har du minst 4 års erfarenhet av brett arbete inom redovisningsområdet och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att ingå i ett team. Har du tidigare erfarenhet från finansbranschen är det mycket meriterande. Goda kunskaper i IFRS och svenska redovisnings- och skatteregler är ett krav. Vi förutsätter att du har goda Excelkunskaper och är trygg i engelska och svenska i både tal och skrift.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.