Redovisningsekonom sökes för kunds räkning!

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Vikariat | Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Om de Wall Bemanning & Rekrytering de Wall Bemanning & Rekrytering har mycket lång erfarenhet inom branschen. Under den här flaggan verkar vi sedan januari 2013. Vi växer kraftigt och erbjuder hyruppdrag och rekryteringar främst inom områdena ekonomi, HR, inköp/logistik och marknad/sälj. Våra kunder, större som mindre företag, finns inom de flesta branscher. Vi har kollektivavtal för våra anställda och är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vår kund söker en person till sitt redovisningsteam. Tjänsten innebär ett vikariat t.o.m september 2018. Rekryteringen sker i samarbete med de Wall Bemanning & Rekrytering.

Om tjänsten
Du kommer att fungera som redovisningsekonom och arbeta med diverse redovisningsuppgifter såsom månadsbokslut, avstämning men även stötta controllers med periodiseringar och ombokningar. Du kommer också vara ett stöd vid årsbokslut. Tjänsten är ett vikariat på heltid t.o.m september 2018 och kommer att vara belägen i Stockholm.

Din profil
Du har cirka två till tre års erfarenhet av redovisning och har goda kunskaper i svenska redovisnings- och skatteregler. Du har ett strukturerat sätt, är noggrann och självgående. Nyfiken, ödmjuk, positiv och lyhörd är andra ord som beskriver dig väl och du vet med dig att du har ett utåtriktat sätt där du trivs med flera kontaktytor i en organisation. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Xledger.

Ansökan
Ansök genom att trycka på ansökningsknappen snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Österman de Wall, 070-778 00 06 eller via e-postadress karin@dewallrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.