Redovisningsekonom till Aklero Ekonomi AB, Linköping

Meritmind

Linköping / Redovisningsekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-01-26

null

Redovisningsbyrån Aklero står under stadig tillväxt och vi på Meritmind har fått förtroendet att hjälpa dem rekrytera ytterligare en duktig redovisningsekonom. Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje samt delaktighet. Här får du möjlighet att skapa din egna vardag och personlig utveckling, samtidigt som rekryteringen är en viktig pusselbit i bolagets fortsätta tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vi söker dig som brinner för redovisning, men som samtidigt är mån om att fortsätta utvecklas i yrkesrollen och även dela med sig av sin kompetens.

  • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag.
  • Månadsvis sammanställa och rapportera till kund
  • Upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Det är meriterande om du är, eller i snar framtid, avser att bli auktoriserad redovisningskonsult. Vidare ser vi således att du har god förståelse för olika redovisningsregelverk.

Personliga egenskaper
Som person beskrivs du som stabil och noggrann med hög analytisk förmåga. För att vinna framgång i rollen är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt beskrivs som ansvarsfullt och systematiskt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt kommer att ingå i ett mindre team och trivs med att samarbeta i grupp, men du har också förmågan att kunna arbeta självständigt. Rollen innefattar även kundkontakt, vilket förutsätter att du är kundfokuserad, konsultativ och serviceinriktad som person.

Placeringsort: Linköping

Vad erbjuder Aklero Ekonomi dig?
– Flexibla arbetstider
– Möjlighet till löpande kompetensutveckling
– Trevliga kollegor som sitter i nya fräscha lokaler där det finns möjlighet till eget rum
– Generösa förmåner

Om Aklero Ekonomi
Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland (Linköping, Kisa & Rimforsa) för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 46 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.