Redovisningsekonom till Fogdaröd i Höör

Annons

Stepstone

Höör | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-18

Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd – ett företag som har en 100-årig vårdtradition bakom sig. Fogdaröd ägs och drivs av Föreningen Fogdaröd omsorg, vård & utbildning, en ekonomisk förening utan vinstintresse. Hos oss hittar du en unik verksamhet med stor flexibilitet och individuella lösningar.

Vill du arbeta på ett företag som ägnar sig åt att ständigt utvecklas och ligga i framkant för att ge den bästa omsorgen, vården och utbildningen i Sverige. I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som redovisningsekonom på Fogdaröd, omsorg, vård & utbildning.

Som redovisningsekonom hos Fogdaröd får du ta ett stort eget redovisningsansvar och du blir en viktig del i administrationen av verksamheten och support till chefer och medarbetare.

Dina främsta ansvarsområden är löpande bokföring av leverantörs- och kundfakturor, handkassor, allmänna administrativa uppgifter och inköp, skattedeklaration och kontakt med myndigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Kontering och betalning av leverantörsfakturor
  • Framtagande av kundfakturor med faktureringsunderlag
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Skattedeklaration och kontakt med myndigheter
  • Delaktig i budgetarbetet
  • Hantering av företagets leverantörsavtal
  • Allmänna administrativa uppgifter
  • Inköp till kontoret

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en kandidatexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning med minst 5 års relevant erfarenhet från arbete med redovisning. Du har antagligen arbetat på en ekonomiavdelning som har gett dig en bred förståelse av redovisning och de olika ekonomiska processerna på ett företag. Du har goda kunskaper i Excel samt gärna erfarenhet från arbete med löneadministration.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter. Som person är du strukturerad och självgående. Du har en analytisk förmåga med fokus på detaljer och noggrannhet. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga och en vilja till personlig utveckling.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Fogdaröd med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Tillträdesdag är 15 oktober eller enligt överrenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.