Redovisningsekonom till händelserikt investeringsbolag – deltid!

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Deltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Vad innebär rollen?
Som kvalificerad redovisningsekonom i det här spännande bolaget som är ett växande investeringsbolag arbetar du nära bolagets koncernredovisningschef. Den här personen sköter helheten inom redovisning för moderbolaget samt dess olika dotterbolag som verkar inom olika branscher. I din roll kommer du att avlasta denne och arbeta med en variation av uppgifter som inkluderar bredden: från att stansa in fakturor (små flöden) till att upprätta bokslut och rapportering och möjligen fokusera på analys. Det händer mycket i form av att bolaget antar nya områden vilket innebär att du är med på den här resan och får ta del av nya frågeställningar. Din kommunikation sker mest på svenska och rapporteringen sker på engelska.

Du erbjuds en bred roll i vilken du stöttar inom de arbetsuppgifter som behöver fokuseras på just vid tillfället – detta passar dig som söker ett uppdrag på deltid med stor möjlighet till flexibla tider och stor möjlighet att arbeta i en bred roll. Arbetet sker på deltid/cirka 20-40 timmar/vecka beroende på vad som passar din situation. Möjligen kan timmarna bli fler om även det kan passa dig. Uppdraget pågår under cirka 6 månader till en början men avsikten är en fortsättning – antingen som konsult eller som anställd. Du kommer att arbeta som vår SJR-konsult och med start så snart som möjligt. Arbetsplatsen är centralt belägen i trevliga lokaler med lugn och skön stämning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som troligen har högskoleutbildning inom ekonomi samt framför allt flera års erfarenhet inom helheten inom redovisning – du har arbetat med allt från löpande redovisning till bokslut och gärna årsredovisning. Du har troligen viss vana av redovisning på koncernnivå och i övrigt är du trygg i Excel, engelska och Power Point. Mycket meriterande är om du har erfarenhet från olika branscher – detta kan komma till nytta i din roll.

Som person är du ute efter ett uppdrag där du får vara med på en utvecklande resa och du tycker givetvis om att arbeta med redovisning, gärna i samarbete. Du är flexibel på så vis att du kan fokusera på det som är viktigt just vid tillfället och du tycker att det är roligt med nya arbetsuppgifter. Du är även noggrann och ordningsam i det du arbetar med.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.