Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Kista

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-13

Har du några års erfarenhet av redovisning och finansiell rapportering? Då kan du vara den vi söker!

Poolia söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom till ett spännande bolag som är placerat i Kista. Uppdragets omfattning är på heltid med förväntning att starta omgående och pågå till slutet av sommaren.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du i huvudsak att arbeta med:

  • Bokslutsarbete med analys och avstämning
  • Operativ och legal rapportering
  • Skattefrågor
  • Upprättande av årsredovisningar och deklaration
  • Delta i projekt och utvecklingsarbete på redovisningsavdelningen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fyra års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel samt generellt god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i Agresso och Cognos Controller.

För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som har en god kommunikationsförmåga och som trivs att arbeta i team. Du är strukturerad i ditt arbetssätt samt arbetar självständigt med en strävan att kunna vara med att förbättra arbetsmetoder och rutiner. Vidare är du prestigelös och analytisk med vana att arbeta mot tajta deadlines.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.